första doppet

dåligt skrivet jag vet, men det har varit fint väder både igår och idag och då är man ju inte alls sugen på att sitta vid datan.
men här kommer iaf min helg:

fredagkväll: hade kvartersfest med grannarna. det var väll trevligt johanna var också med. klockan kvart över 7 tror jag att det var då tog vi bussen till stan, gick till pan. på pan vare typ 20 st.. så inte alls mkt folk, och de va ju sista så ja fattar inte vars alla var.aja vi stannade där till vid 9 sen gick vi till ica och köpte monster. efter vi köpt monster gick vi på toa på bion och ja de gick ju som de gick haha..... det kan vi ta senare någon gång;). sen så smsade adam och frågade vars i stan vi va och då sa ja men typ på torget. och sen gick vi till ungefär frasses och då såg vi dom gå där borta så vi börja gå efter dom och då ropa ja på han men int hörde han inte... men tillslut såg dom oss hah. sen gick jag,adam,albin,casper,rebecka och johanna till älven. satt där och jag och johanna "badade". sen gick dom iväg så då klättrade vi upp på några bryggor satt där ett tag sen bestämde vi oss för att gå tillbaka till pan och kolla närom skejta. när vi kom dit va adam och dom där. vi kollade ett tag närom åkte sen gick vi väll tillbaka till älven tror jag. gick senare till bussen och åkte hem med bussen 10 i 12. när jag och johanna kom hem till mig så hämtade jag lite grejs och sen tankade vi moppen. senare for vi vidare till hamn. träffade adam och albin utanför kåken. vi satt och pratade me dom ett tag kanske en timme eller nått senare for jag och johanna hem till henne. det var jätte kallt och vid 2 var vi hemma hos johanna. då tog vi filtar och satte oss ute i deras inglasade altan tände ljus de gjorde vi me. vid 3 gick vi upp till hennes rum och då såg vi på lite eva och adam:] vid 4 sommnade vi.

lördag: vaknade först runt 8, sedan vid 10. fikade frukost.satt på johannas tak och solade, sen vid kanske 1 halv 2 kom mamma. bytte om och duschade sen skjutsade carro oss till stan eller inte stan utan till sara och maria. när vi kom dit fick vi se deras kaninungar dom är jätte söta och nu har dom 12 st. så om nån är sugen på att skaffa en kaninunge säg till!!
tog bussen till stan och åt. gick på hemmakväll och hyra 5 filmer, gick till föräldrarna och fick mer pengar, gick till ica och köpte monster.när vi köpt monster gick vi och skulle se när de gick nån buss..till våran stora besvikelse gick inte bussen förrän om en timme. så de va bara att börja gå. vi gick och gick och gick och äntligen var vi framme. först såg vi en film en skräckis som ändå var rätt hemsk, slutet var dock helt stört och förstörde hela filmen. hann se en liten bit på en film till sen gick vi till bussen som gick 20 i 12. åkte hem och då satte vi oss och såg spy kids tills mamma och pappa kom hem vid kanske 3.

och sen idag då alltså söndag: idag är det ju mors dag och mamma fick en spikmatta av oss. den är jätte skön (tycker jag) iaf efter ett tag. pappa tycker den gör jätte ont men mamma gillar den och de är ju huvudsaken.
for till mormor och morfar och åt lunch nån blandning av olika maträtter det var iaf gott. sen åt vi efterätt osv. vid 2 for jag mamma, maja och mormor till stugan. våran stuga ligger vid havet så jag kan inte säga att vattnet va särskilt varmt men vi kämpade ändå i det kalla och doppade oss. fy vad kallt de va. kom hem från stugan vid 4 sen sov jag ute. just nu så väntar jag på att maria ska komma hem och ringa mig för ja ska va me henne ikväll.


traditioner är till för att brytas?

idag har vi den årliga kvartersfesten.
jag och moa har tradition att vi ska sova i tält varje år på kvartersfesten.
men i år måste vi nog bryta den
har ni sett vädret ute? inte varmt!
så vad tycker ni kan man bryta traditioner eller är det fel?;)

vilken är jag och vilken är moa hahah ?;D


dålig start på dagen,

min dag började inte så bra...
försov mig, sen kom rebecka vi var ändå i tid (trodde vi....)
sen när vi kom tillbusshållsplatsen for en buss förbi men de va säkert första bussen tänkte vi (för vi missar ofta den och de går 3) så vi satte oss och vänta men inte kom de nån buss inte... .så vi forstod att vi missat alla 3!!!
mindre bra... så vi gick till älven ett tag när vi satt där så bestämmde vi oss för att gå till tuvan var ju ändå 20 min tills nästa gick, så vi gick till tuvan genade på en stor äng osv de är ju ganska långt ändå. men när vi kom där väntade vi ungefär 5 min sen kom bussen, hoppade av vid mullberget eftersom vi hade gympa där. och gympa kläder hade jag glömmt. så ja va tvugen att gå till campingen och skaffa nån lapp. tänkte att ja kunde prata lite me adam eftersom ja gick förbi hans skola men han dissa mitt sms. sen så gick ja till mullberget, och då var dom klara och vi skulle gå tillbaka till skolan så ja började gå eftersom ja inte hade moppe eller cykel som nästan alla andra. gick en liten bit sen kom emelie och frågade om ja ville åka med henne:] asså gud va glad ja är hon är rå snäll som hämtade mig!
skjutsade mig till skolan och då bytta alla om och medans dom fixade sig osv så la jag mig på en bänk i omklädningsrummet hade no boken som kudde och sov ja faktiskt ja sommnade n¨ågra gånger tvärt:] kan inte säga att de va särskilt skönt men de funka!sara väckte mig av att hon sa elin sov du eller nått så då gick ja upp. sen gick hade vi so tror jag, so prov.. eller redovisning eller vad man ska säga jag sara moa kim och olovs grupp hette smeko om ni vill veta. sen så hade vi svenska men då gjorde vi väll inget spec typ, efter de vare lunch nått äckligt..
sen efter lunch no prov vet inte om de gick så bra men ja hoppas på ett g iaf, fick sluta sen alltså kvart över 1.
bussen hem va jätte full det sug när det är så fullt de är varmt och folk stå typ på en ?:O

jag tycker ni är duktiga som orkat läsa allt de där:]

jag förstår mig inte på dig....

efter skolan for ja på stan me johanna:), köpte inget kollade bara runt osv.
bestämmde lite om imorgon kväll då ja ska sova hos henne osv blir super kul.
med mig äre ganska bra faktiskt förutom lite små tjaffs osv men aja de ska ni slippa lyssna på!
issa smsa nyss att dom ska komma örbi om en stund jag har inte träffat henne på jätte länge så de blir kul!:D
ikväll blire att plugga noprov till imorgon och vad mer jo juste jag ska på sån där hund grej med ellie också blir nog bara jag och mamma som far idag men de funka:)


emn.. vad äre för datum idag 27 ?

jag och linnea var ute och spelade fotboll med ellie igår. tänkte gå upp på fotbollsplanen just här ovanför men då vare upptaget.... så vi gick till skogen istället...vi spelade på en stig i skogen asså de är en liten bredare stig så det går ju bra.
ellie hon tog fotbollen i munnen och sprang in och lämmnade den i skogen.
och vem var offtret som fick hämta den?
så klart jag.
linnea förklarade att jag var tvungen att hämta den för att jag är yngre.?


idag har det faktiskt inte hänt spec mycket. jag har en emo bild från so:n men vet inte om ja får lägga ut den så ja lägger nog inte ut den;)
efter skolan for jag till mormor å där hände de mycket.... eller så inte!
jag låg och sov !
pappa ringde tydligen en gång och pratade me mig men inte har jag nått minne av de inte.
och juste jag hade spanska prov idag, det var inte de lättaste provet jag varit med om direkt kan jag lova.
men jag hoppas på ett G i alla fall!
på fredag har vi no prov och jag glömmde böckerna på skolan...........duktigt nej ? jag behöver verkligen träna!
fotbollen på skolan var iaf rätt kul längesen man spelade fotboll så de va kul!

jag saknar......


DIG!

är man glassugen så är man

på hälsan idag på skolan gick jag och hanna till älven.

det var faktiskt inte så jätte kallt i vattnet eller okej ja kan erkänna att de va kallt från början men efter ett tag var det faktiskt inte så jätte kallt.bussen hem träffade jag rebecka och då började vi prata om glass. vi var jätte sugna på glass. så vi bestämmde att vi skulle gå till kiosken och köpa glass. när vi hämtat pengar och möttes vid liljansbacken kom jag på att kiosken är ju inte öppen på måndagar....
så vi bestämmde oss för att ta cyklarna till tuvagården och köpa en glass där det är ju inte så jätte långt?
till våran stora besvikelse öppnar dom inte förrän på måndag.... alltså om en vecka!!
fattar inte varför dom inte öppnar tidigare...
men eftersom vi var så himmla glassugna tog vi  cyklarna till shell det är ju ändå inte super långt?
och när vi kämpat oss ända till shell så fanns det ingen glass där?!?!?!?
vi frågade killen i kassan och han sa lugnt att dom hade mjukglass ist;)
så vi köpte mjukglass.

så glassugna som vi var så var det faktiskt värt!

blir nog kvar

okej jag lägger nog inte ner bloggen..
ja skulle nog bara skaffa en ny senare så vad ger det då att ta bort den?
aja, nu idag så har jag varit med johanna. var hos henne vi såg en film den va jätte bra, åt kladdkaka och spelade kort det gjorde vi också. for hem vid kanske 5. ikväll var jag och linnea ute en promenad med ellie. det regnade ute så det var ju inte lika kul. nu ser jag på kyrkogårds ön, smsar också med adam är orolig för han hoppas han blir frisk snart!
och imorgon är det ju skola och det känns jobbigt.
fast man ska ju tänka positvit snart är det ju sommarlov bara någon vecka kvar.
jag har nog bestämmt vilken klänning det blir och sanna ville faktiskt se den så ja kanske lägger ut en bild senare:]

 måste bli en bra sommar.!≤3

You're simply the best

ikväll så skulle maria och sara komma, medans dom var på väg så ringde axel och sa att han och cars va i bergsbyn. så då kom dom. och efter ett tag kom sara och maria också, då bestämmde vi oss för att fara till ursviken så vi gick till mig och hämtade pengar sen till bussen. i ursviken gick vi mest runt sen gick vi till cars och spelade fotboll. kanske typ lite över 10 gick vi till bussen för att se när den gick, men då så gick den tydligen inte förrän 5 över 11 ... vf äre så långt mellan bussarna ?.så ja ringde mamma och hon va snäll och hämtade oss.
nu så ser jag tjena kungen med maja. den är väll inte så jätte bra men vadå bättre än ingenting.
asså ja funderar på att ta bort bloggen, vad tycker ni?


!

varit på dop idag min tremening oliver har döpts. kanske kommer några bilder senare få se. annars idag har jag nästan inte gjort någonting. efter dopet for vi och handlade på ica i kåge eftersom vi var i kåge. och oj vad det regnade asså sjukt mycket både regn och åska. sen när vi kom till solbacken vart det helt plötsligt sol och de slutade regna,lite konstigt tycker jag att de kan försvinna så fort.ikväll vet jag inte vad det blir att göra men hittar väll alltid på något annars blire väll att se på tv eller något de är väll robinson idag?
just nu ser jag det okända det är något program där det handlar om andar osv, ganska bra faktiskt.


sol,vind och vatten höga berg och djupa hav

johanna sovde ju här, vi såg den bästa sommaren rätt så rolig film förövrigt och den är faktiskt bra!:D
sommnade kanske vid kvart över 1 men sen vid 2 så satte jag mig upp tydligen och sa johanna de känns som vi sovit sen sommnade jag igen haha.. johanna for imorse hem vid kanske 12 eller något sådant, sen for jag mamma och linnea på stan, på stan hittade jag :
3 par linnen
2 klänningar (och någon av dom ska ja ha på skolavslutningen vet ännu inte vilken)
1 par örhängen
och sen så en dricka.
kanske lägger ut bilder på klänningarna sen så får vi se för ja kan verkligen inte bestämma mig de är jätte svårt. det lutar åt ett håll men vi får se hur de blir;)
när vi kom hem va ja och linnea duktiga och gick. vi gick ganska långt och sen så nä'r vi kom hem la vi oss på studsmattan och solade.


lite bilder.
men ni får säga till om ni vill se känningarna,
ja hittade även skolavslutningsskor de ska ja gå och köpa i veckan så de blir säkert jätte bra.
ikväll blire nh med rebecka och moa.

torsdag

idag på dagen har jag varit me maria. vi gick och köpte mjukglass sen så gick vi hem till mig träffade typ 1000 spindlar på vägen hem. sen efter middan for ja me johanna till hamn. var först me adam,johanna, sanna, linn, sonny och jerran vi var ute och gick efter ett tag till en lekpark. sen for sonny och jerran. och då gick vi till rampen och de va ingen där så då gick då tänkte vi gå hem till sanna för de va så kallt men de ville inte hon så då gick vi till alba. och satt där typ länge men sen så gick vi fram och tillbaka och tillslut fick vi gå hem till sanna!:). och hos sanna så såg vi tv men mamma ringde typ direkt så då gick vi till ica.
det var iaf kul
och nu är jag med johanna:) hon ska sova här, får se va vi hittar på kanske ser nån film lr nått. vi ska iaf inte gå ut de är svin kallt ute!! aja imorgon ska ja på stan och försöka hitta en skolavslutningsklänning!

grattis

grattis världens bästa pappa på 45 årsdagen hoppas du får en jätte bra dag!♥


annars idag så är jag sjuk... asså å ja hatar verkligen att vara sjuk. men de är faktiskt mycket bättre nu än i morse. jag mår mycket bättre. ikväll ska jag fira pappa!

tisdag

skola idag, sen efter skolan så for jag till stan me mamma. skulle köpa present till pappa som fyller år imorgon och skolavslutningsklänning till mig. hittade present till pappa så de va ju jätte bra.jag hittade 3 klänningar på vero moda asså alla va fina och så men de va som inte som jag tänkt att ja ville ha så ja ve tinte ... sen så har ja pratat me adam också stackarn har brytit armen!:( så han får krya på sig !♥



ikväll så ska jag gå en kurs med ellie. asså en fortsättning på valpkursen, det blir nog bra.

moa

ikväll så har jag varit me moa:D
vi trände först på sången som vi ska sjunga upp för nicklas på onsdag. sen så fikade pratade och satt vid datan.
länge sen ja va me moa så de va kul!:)
bild på jag och moa från förra sommaren

igår och idag

igår var jag med johanna, först så såg vi på majas match dom vann med nått typ 4-0. de va några tjejer där som tog våran plats haha johanna gav dom världens hatblick haha. när matchen va slut gick vi hem till mig hämtade pengar sen gick vi till kiosken och köpte glass.när vi köpt glass gick vi med glassarna till bergsbyskolan. satt och pratade sen kom axel och cars. så då satt vi där ett tag sen gick vi till kiosken. och efter ett tag for johanna hem och dom me så då gick ja hem.

nu idag så har jag varit på skolan. det var väll som vanligt förutom att ja hade övning med kören asså dom som ska sjunga på skolavslutningen i slutet.när ja kom hem så sa mamma att de va 30 grader ute?!
30 grader? då kan man ju inte vara inne! så då tog ja me mig maja ut och hoppade studsmatta



lite kort ,

värme

ändrade planer vart det idag, skulle egentligen följa me dom andra och bada på edda. men då kunde inte maria för hon hade match så då ville jag inte följa. jag gick ut och solade istället. fick nog lite färg tror jag men ja får nästan bara färg på magen varför är det så?.knasigt det där, aja jag solade kanske nån timma eller kanske mer sen la jag mig ett tag i nån soffa eller nått vi har ute på altanen och halvsov. sen vaknade jag och ställde mig upp och kännde att de började snurra och då gick ja in och då vart de alldeles svart och sen nån timma senare vaknade jag i majas säng(?) måste typ ha svimmat eller något sen vaknat upp igen och lagt mig där eller jag vet inte.
har pratat me johanna och hon kommer vid 6 får se va vi hittar på men blir säkert nått kul.aja nu ska ja äta sen duscha.


fy vad jag saknar turkiet... här kommer några bilder
 här får ni några av massa bilder hoppas de är kul att se,

min helg

förlåt för att jag inte la in några bilder igår men hade inte riktigt tid.
men nu kommer det,
fredag: ifredags var det ju återträff med gammla klassen började me att vi var på pizzan och åt. sen gick vi till kiosken och köpte glass.

efter vi varit på kiosken gick vi till bergsbyskolan där kollade vi på väggen där vi ristade in våra initialer
 kanske inte ser så mkt men det är iaf det och de syns mycket bättre i verkligheten.
var kvar på bergsbyskolan ett tag till.

sen gick vi till klippan där vi skulle vara hela kvällen.

sen gick vi ut ett tag

sen har jag inte några mer bilder eller jo men dom vart inte så bra.
men de var iaf en toppen kväll. tack för kvällen tjejer!

lördag:var uppe på bergsvallen och såg majas cup.det var tråkigt och kallt från början, men sen kom sanna då vart de mkt roligare. vi träffade på en jätte stor spindel jag lovar den va jätte stor. på bilden ser den inte så stor ut som den va men om ni tänker på att den där skruven eller vad det är bredvid är stor så var den lite större?!?!

sen på kvällen så var jag med adam,sanna och sonny. vi såg mäst tv och sen var vi ute och sen såg vi tv igen osv. det var iaf kul:)
sannas söta kisse, jag fick även hålla i hennes syrras hamster men de va när adam och sonny hade farit:].
jag har inga mer bilder men sanna har några "fina" bilder.... så får se om de kanske kommer nån senare lr nått.
mamma kom och hämta mig vid kanske kvart över 1 lr nått sånt, sen när ja kom hem satt ja lite vid datan tror jag eller ja minns inte men ja gick iaf och la mig nästan på en gång.

och idag då vet jag inte vad ja ska göra dom andra ska fara och bada så ja vet int om ja följ me eller nått sånt.
men ikväll efter middagen ska ja iaf vara me johanna!:D

ikväll

kvällen vart jätte lyckad!!
lägger in bilder imorgon,
har verkligen saknat er.

inge mer prao

har just kommit hem från prao. fick sluta 1 idag vilket är jätte skönt nu hinner jag göra massa saker tex slappa haha..,
till lunch idag var det chili con carne, inte så gott om jag får säga vad jag tycker,.men fick ju nån god macka iaf.
träffade moa på lunchen har inte träffat hon på hela veckan så de va kul eller de är ju alltid kul men nu vare ju extra kul!
idag var de ju sista prao dagen så de känns lite sorligt att lämmna alla , har tyckt att de varit kul iveckan och skulle gärna vara kvar en vecka till. det är mycket roligare än vanlig skola, men ja klarar mig de är ju bara 16 dagar kvar till skolavslutningen och de känns jätte bra asså shit snart är de sommarlov:D
har inga bilder på den här datan så det här får bli ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder..

vad ska alla hitta på i helgen då?

ont i huvet

min dag idag har nog varit som igår, eller jag fick sluta halv 3.
tänkte visa en rolig grej för moa på msn men då skulle hon städa.
men ikväll måste jag nog följa med mamma och lämna några grejer i ursviken de va nå kläder som nån skulle ha  som är för små för sen ska vi handla till på fredag och då måste ju såklart jag följa med.

annars då hur äre med alla?
med mig är de iaf ganska bra har lite ont i huvet och är rätt så trött.
så ska nog ta och lägga mig och vila lite snart..eller så går jag ut och hoppar.

fick just ett sms och vart så glad att nån ville vara lite social...
men till min stora besvikelse frågade någon va min lillasyster gjorde:(
så nån gullig typ kan vara lite social me mig antingen ringa eller skriva sms då blir jag jätte glad

 

hejdå


min dag

min dag har  sett ut som igår ungefär iaf på dagen. praoade sen efter maten sov jag lite sen så kom rebecka vi gjorde klart lite saker sen for vi ut me dom. har inte gjort så mycket mer duschade nyss och ska nog snart lägga mig... eller okej inte snart men ja ska iaf inte lägga mig sent i kväll det är ett som är säkert.
imorgon blir det att praoa asså det är ändå kul tycker iaf jag. och jag har fått höra att det är bara 17 skoldagar kvar?!?! asså 17!!! och jag som ska hinna med allt, jag har inte änns kollat på skolavslutningskläder ännu. men jag vet vad jag ska ha så jag hoppas bara jag hittar nått annars blir jag verkligen besviken!
men imorgon tror jag att ja kanske får sluta praoa lite tidigare eftersom jag gick övertid idag.
men imorgon kväll vet jag inte vad ja ska göra men nog hittar jag väll på nått, blir väll annars att ta det lugnt är så trött nu förtiden och behöver sova jätte mycket så de kan ju va bra att bara ta det lugnt också. annars så behöver jag handla till fredag också de blir antingen fredag på dagen för då slutar jag vid 1 eller imorgon efter middagen.

just nu........... VILL JAG HA EN MJUKGLASS!


PEPPA HELGEN!


dagis

har praoat idag, på dagis ska göra det hela veckan. det gick bra var ändå kul. innan lunch så var vi ute sen gick vi in och då åt jag lunch på bergsbyskolan, efter lunch så var vi först inne och la pussel spelade spel och lekte. sen åt vi lite mellanmål och efter det gick vi ut igen. fick sluta 3 och ska nog göra de hela veckan tror jag. börjar 9 varje dag iaf.
ikväll blir det nog bara att ta det lugnt jag är jätte trött...
ska se färjan lr nått tror jag också.
heh en bild på moa från gympan i fredags!


studsmatta!

idag skulle jag skriva ett inlägg första gången jag försökte så vart det helt vitt när jag loggade in och det gick inte att trycka nånstanns? den hade laddat klart och allt så jag var tvungen att trycka ner allt. sen andra gången så gick de att logga in sen vart de så igen... varför blir det så... jag förstår inte:(
aja nu funkar de och de är ju positivit!!
jag hjälpte mamma idag och satte upp studsmattan !
vi hann just klart och jag skulle börja hoppa men tror du inte att du börjar de spö regna...
så jag gick in ist, hela dagen har jag bara tagit det lugnt nyss var jag och linnea ute och hoppade sen kom oskar och då skulle dom hoppa och då gick ja in det blåser kallt ute ju!
snart kommer mamma hem och då blire mat! jag är jätte hungrig!
sen efter man ska jag jag vara me rebecka! :D alltid lika kul!
i veckan har vi praou och jag ska praoua på dagis blir säkert kul och jag hoppas på bra väder.
kommer nog vara helt slut efteråt men de  får man ta;)
när vi satt upp studsmattan hampus och en kompis till han hoppar och ellie sitter och kollar på eller kollar och kollar hon kollar på nått iaf.


lite datanörd kanske....

mamma: elin du sitt väll inte upp så länge vid datan ?

elin(inne i datan) : ja

mamma: vadå ja?

elin:ja

mamma:hahahahaha

elin:vad vare du sa?


hahah är man inne i datan så är man ...
nu ska jag sova!


våren kommer

var på pan igår. for dit me johanna, sen va vi me jennifer också. men de sög typ för de va nästan inge folk där okej de va inte jätte tråkigt men kvart i 9 så gick vi till stan först till ica och köpte tuggummin och dom köpte monster. sen va vi i stan osv. träffade kålle, lina , sandra, emelie och massa andra. sen gick vi tillbaka till pan. smsade adam och frågade om han ville komma ut och då enligt han tvingade ja han tydligen aja men han kom iaf ut. och då gick vi och satte oss på pan trappan efter ett tag sen kom en del dit och sen gick jag och adam,david,albin,johanna och jennifer till stan sen älven sen max osv. aja vid 12 nån gång kom johannas mamma och hämtade oss.
idag vaknade jag klockan halv 11 och då gick jag,mamma och maja ut och städade. så jag har städat hela dagen linnea kom senare och hjälpte till. vi har städat förådet och krattat hela gården typ. men det började regna så vi måste typ fortsätta imorgon. ikväll vet jag inte vad ja ska göra om nån vill hitta på nått kan den ju skriva nått på msn eller ringa eller smsa till mig så hör av er om ni vill. men de måste nog vara i bergsbyn för jag får mig ingenstanns så..


bort med hösten fram med våren!


stukad/vrikad tå

skoldagen har väll varit....som vanligt!
på gympan hade vi egentligen innebandy men det ville inte jag moa och anna spela så vi gick ut och spelade basket ist.det var kul iaf även fast jag sög och gav upp... och tro det eller ej så vrikade/stukade jag den där tån bröve stortån och fråga mig inte hur för de vet jag inte själv:] jag tror jag snubblade över foten lr nått moa tyckte de lät kul typ,.
efter skolan for jag och moa på praou. vi hade inte så mkt att göra och de är ju sista gången så vi fick pengar att köpa glass för så vi gick och köpte de. sen när ja skulle gå till bussen ringde johanna. pratade me hon typ kanske max 4 min eller nått sen så hoppade jag på bussen. rebecka kom också på bussen de va kul etersom vi inte åkt buss med varandra på morgonen eller det är ju alltid kul och träffa henne men ni fattar!. nu ska vi snart äta tror jag , sen ska ja nog platta håret ringa johanna igen och sen kanske de blir pan vi får se hur de blir om ja orkar osv.
aja ointressant inlägg kanske? men jag vet inte va ja ska skriva om, ni kan ju ge förslag om ni vill vad man kan skriva om eller vad jag ska skriva mer om osv det blir så mkt lättare då och jag tror bloggen får vara kvar längre isf så kommentera.


< tack!

pigg nu

jag har inte skrivit idag för jag vaknade just.. det låter sjukt jag vet men ni ska få höra,
idag började de me att ja for på skolan. de gick väll bra men de va drygt.
efter skolan for jag och moa på ica och köpte ben and jerry´s och pucko:]sedan tog vi bussen som gick halv 4 tror jag.
och då kom vi hem till moa drack pucko och åt glass. de va gott!
kanske vid kvart över 4 så målade moa mina naglar röda och ja målade hennes högra hand hon hade redan målat den vänstra typ igår men kunde inte måla högra på sig själv haha. aja for hem vid 5 och då åt jag och linnea middag.
när jag ätit tänkte jag duscha och sen vara dutkig och städa min garderob... men de vart bara att duscha inget städande idag... för ja råka sommna i min säng efter jag duschat och vaknade upp nyss så.. och nu har ja typ sovit kanske 2 timmar eller nått och tror ni att de kommer blir lätt att sova sen... de tror inte jag!
aja, ska nog fick nått eller nått sen blire väll att se tv och snart försöka sova igen..

< den var god !

långt inlägg

idag så har jag varit hemma, mådde jätte illa imorse... och de är ju inte särskilt ovanligt att ja mår illa men idag vare mer än vanligt. blir att fara och kolla upp de imorgon ta blodprover osv aja ska nog sova snart tror jag är rätt trött faktiskt.
får inte äta något nu från klockan 8 till jag har varit och tagit blodprover imorgon. det är nått grejs så man inte får äta.
annars imorgon kanske de blir att fara förbi adam en stund också har hans vantar här hemma. måste bara få någon som kan skjutsa antingen mamma eller pappa eller nån annan som har moppe lr nått får väll se.

ÄRLIGHET
hur många har du varit riktigt kär i? asså... typ 3 kanske eller ja vet inte.
vad tycker du om kärlek? det är oftast jätte bra, men kan samtidigt vara jätte dåligt så ja vet inte men mäst bra!
när kramade du någon sist? idag
saknar du någon speciell person? jaoja!
har du svårt för att bli kär? beror på.. beror på personen hur den är om den är öppen är det mycket lättare.
när kysste/hånglade du med någon sist? de va när ja och adam va tsm.
ångrar du det? nejonej
är du singel? ja
när fick du senast en komplimang? heh ... inte idag iaf men igår.
har du hånglat med någon av samma kön? nej

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? nej
hånglat med någon riktigt ful? nej
hånglat med fler än 50 pers? men nä
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nä
gjort något riktigt dumt? de tror ja faktiskt alla gjort någon gång
gjort något du verkligen ångrar? jo..
varit nykter på nyårsafton? såklart
åkt ambulans? nä
gjort något olagligt? men de tror ja också alla gjort
blivit polisanmäld? höll på att bli.
fått din mamma att gråta? idag eller ja hade inte gjort nått läste en text sen började hon gråta.
skämts över dina föräldrar? antagligen
skämts över dig själv? ja
sagt jag älskar dig och menat det? alltid
tar du droger? nej!
varit kär? jo
har du varit kär i någon du inte haft chans på? hur menaru?
är du ensam nu? mamma, maja och linnea är i det här rummet så ja kallar det inte ensam
vill du gifta dig? jag vet inte om ja hittar den rätta så ja.
vill du ha barn? ja de vill jag.. men inte än på ett tag

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? jag?
såg dig gråta? mamma
fick dig att gråta? skriver jag inte här.
du gick på bio med? massa
skällde på dig? typ mamma eller pappa lr nån

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? jo
kramat någon? ja
pussat någon? nej
köpt någonting? nej
sjungit? jo
saknat någon? jo..

kanske inte så kul men aja.
kan bjuda på någon bild me.
årets första cykeltur!


trött nu,.

varit me johanna ikv hon är liksom bäst!
vi va först på pizzan ja köpte tuggummi osv men de gick inte så bra innan kvällen va slut hade ja tappat båda så nu äre slut:(.
aja vi satt på pizzan ett tag och ba prata, sen gick vi till bergsbyskolan och satt där och prata. vi har typ prata hela kvällen men aja, sen gick vi iaf hem till mig och då såg vi tv osv.
nu funderar jag på att göra en milkshake..:] men om ja gör kom säkert nån mer vilja ha och de orka ja inte...
sen vet ja int om vi har typ allt hemma... men de tror ja!
är det nån som ska på pan på fredag då?:)

lite bilder

jag har inte lagt in bilder på ett tag så här kommer några:

molly klättrar
nappe
fick en bild från förra valborgs
monster, gillar bilden!
dålig bild på raketerna

maria och sara inne hos mormor och morfar
påkörd orm
moa hos adam
 maria och saras kaninungar dom har 6 st jätte söta
solen bländar hahaahh
hihi ellie!♥

arn

minns inte när ja vaknade imorse... eller jo jag vaknade typ halv 11 tror jag.
sen så åt jag lunch osv. efter lunch for jag och mamma och handlade,
vi handlade mat och hårfärg. sen for vi och hämtade linnea hos oskar. for hem igen och då gjorde ja väll inte så mkt men efter middan kom maria, vi va me cars och axel sen också.
och nu har ja nyss färgat håret eftersom de sist vart lite orange i det så färgade de ljusare.
få se hur de blir hoppas de blir bra iaf,
aja.
ska nog sova snart ja och maja sitter och se arn :)

blond

här är en bild på en blond elin, vad tycker ni?

uppe hela natten

moa kom till mig efter middagen igen sen for vi till maxi och köpte hårfärg,chips och dricka. sen for vi hem och då sen efter ett tag så färgade vi mitt hår ja färgade hela håret ljust...och de vart väll sådär asså ja vet inte ritkigt vad jag tycker måste vänja mig lite tror jag. sen så for vi till hamn och va me adam de va jätte kallt att åka dit vi hade inga vantar eller nått men som tur var så fick vi gå in till adam. och då spelade moa gh osv. jag och moa ska ju liksom vara vakna hela natten och klockan är snart 5 och vi är fortfarande vakna ?;) ja höll på att somna hos adam... men ja klarade de :D
ja tror jag och moa klarar de faktiskt fast just nu skulle faktiskt bara vilja gå och lägga mig.... hehe men vi ska ju klara det så aja m¨åste typ hitta på nått så inte moa somnar. Och de är ingen annan vaken som kan hjälpa oss.... de sug ju...
men aja

valborgs och idag

igår vare ju valborgs kan berätta att ja va me först me maria sen på kvällen kom också sara. vi satt mest och pratade, grillade, åt, for runt lite osv men de va iaf kul!:).
idag väckte moa mig med ett sms klockan halv 11... så då duschade jag (luktade ju rök från igår)
sen efter jag duschat så sminkade jag mig och klädde mig osv, och då kom moa med moppen.
vi for och och kollade på fotboll på norrvalla det va jätte varmt!
sen for vi på ica för moa skulle handla lite och vi köpte dricka också. efter vi varit på ica for vi till moa och hon hämtade sin bikini sen for vi till mig och bytte om till bikini och sen la vi oss på altanen och solade. vi kAnske solade ungefär en halvtimme eller mer sen kom linnea och solade me oss. solade ända till halv 5 och färg de fick vi!
ikväll blire att vara med moa hon ska typ färga mitt hår och sen har vi tänkt vara vakna hela natten.. få se hur de går;)
så ja kanske skriver mer ikväll vi får se.
har inte laddat upp några bilder så de blir nån gammal bild