29 april

Vi var med Johanna, moa, alle och sanna igår. Trevligt var det! kom hem rätt sent och idag har vi firat min syster  som fyller 20! GRATTIS!

28 april

Vaknade redan 8 imorse och kunde inte somna om. Blev en myskväll här hemma med elias igår. Det är jätte fint väder ute så hoppas han vaknar snart så vi kan gå ut!

Indiska

Blev en heldag i stan igår. For direkt efter skola och fick frisyren fixad. Efter en timme skulle jag sminka mig och sen var det visning av kläder. Var där till kring 9 och det var riktigt kul!
en bild på frisyren


Sjuk

For hem från skolan igår p.g.a huvudvärk. Fick feber senare på kvällen så blev en lugn hemmakväll. Imorse när jag vaknade var jag inte heller kry så stannade hemma. Nu är jag feberfri och förhoppningsvis ska det fortsätta så! har verkligen inte tid att vara sjuk..


Måndag

Ska vara modell när Indiska har kvällsöppet på torsdag. Så ikväll har vi varit där och provat kläder och pratat lite om torsdagen. Blir nog super kul!
bild från google

För alla oss

Ett stort tack till emma som gjorde min nya design, var verkligen less den gammla. Så tack så jätte mycket!! här är hennes blogg läs den http://emmahsfoto.blogg.se/
Kom hem för ett tag sedan. Igår var vi med elias kompisar, spelade spel, såg fotboll osv vilket var kul. Idag har vi bara tagit det lugnt sett sista avsnittet av alcatraz och bara umgåtts.

Klicka, klicka, klicka!

På F5 knappen för att se Elins nya design!
// Mrs X

Hos elias

Passar på att blogga medans elias fortfarande ligger och snarkar i sovrummer, söt är han iallafall♥ Tog bussen hit igår då gick jag elias och martin och åt. Tog bussen hit och såg några avsnitt OC och alcatraz. Idag vet jag inte vad planerna är men det blir nog något bra!
Han har inga bilder på datorn så bjussar på den här

Genom hela livet

Sanna var också med ikväll. Vi har pratat massor, sett hockey som dom tyvärr förlorade.. och fikat go saker.

na na nah!

Fick längre sovmorgon än väntat då jag kunde åka med mamma och pappa till skolan och slapp åka buss. Hade tre lektioner på skolan och slutade vid 3. Ikväll ska jag umgås med moa och johanna, blir super!
Massagetåg på skolan

Aprilväder

Fick skjuts imorse av min storasyster, tack! Cirkelträning första lektionen kändes jobbigt på grund av träningsvärken från igår. Lektionen efter kom det en som jobbade på migrationsverket och pratade om det. Efter jag kom hem från skolan har jag bara legat och sovit, tror jag håller på att bli sjuk..

Skivstång

Tränat med linnea, johanna och sanna ikväll. Vi körde skivstång vilket var riktigt jobbigt! är helt säker på att det kommer kännas imorgon. Annars så ser vi hockey och jag hoppas verkligen att aik vinner ikväll!
bild från google men såhär såg träningen ut

16 april

Det har varit en bra dag idag! Fick sluta halv 1 istället för halv 4. Efter skolan hjälpte jag mamma att flytta lite grejer eftersom vi håller på att renovera nedervåningen. Somnade efter middagen och sen kom johanna hit. Vi har pratat om allt möjligt som hänt under lovet, ätit pannacotta och spelat fia med gabbe och linnea. Nu har jag sett lite alcatraz som jag förövrigt rekomenderar, tycker det är en jätte bra serie.

Jag saknar dig mindre och mindre

Följde mamma och handlade vid lunch idag, åt även på frasses för första gången sedan de blev big smajl. De var exakt samma sak så tycker det är konstigt att dom bytt namn. Annars så har min moster från stockholm kommit hit och stannar till söndag. Så vi har varit ute i stugan, ätit god middag och sett hockey. Nu har jag snart tänkt gå och lägga mig blir helt slut av förkyldningen jag fått.

12 april

Igår kom min efterlängtade syster hem! äntligen tycker det var alldeles för länge när hon varit borta i 2 veckor. Hon hade köpt en jätte fin virkad klänning till mig
Bilden var jättedålig men det kommer en bättre sen

9 april

Ett stort grattis till världens bästa maja som fyller fjortis!
hoppas du haft och kommer att ha en toppen dag!♥

Påsklunch


Inte vilken dag som helst

Vaknade upp imorse av att jag fått ett gigantiskt påskägg med massa gott i! tack mamma.. eller nej förlåt mena påskharen såklart! En bild på lite av innehållet i påskägget
Har även hunnit med att fira min morfar som fyller 74 år idag, grattis världens bästa moffe!

Glad påsk

Har bara tagit det lugnt hela dagen. Sovit och sett tv. Men vid 4 for till farfar, det är som en tradition att vi och kusinerna träffas där vid påsk och äter middag. Så jag kom nyss hem och nu sitter vi och väntar på att big brother ska börja
Bjussar på en gammal bild

Torsdagkväll

For direkt till edda igår efter skolan med johanna. Simmade några längder och kände oss duktiga. Efter det tog vi bussen hem till johanna i snöovädret. Gjorde oss klara sen for vi på fest och firade izza. Grattis ännu en gång! hade en jätte kul förfest med massa fint folk. Drog sedan ut men det blev en tidigare hemgång än väntat men det var nog lika bra;)
Har inga bilder från igår ännu så bjuder på en bild från linjefesten

4 april

Tycker personligen inte (oftast) om skräckfilmer eftersom dom 9 av 10 gånger är dåliga. Men idag bestämde jag mig för att se filmen på bilden nedan. Somnade efter ett tag så det säger väl ganska mycket hur dålig den var?
Förutom att se filmen har jag renbäddat min säng, städat mitt rum, duschat och packat för morgondagen.

3 april

Har nyss kommit hem från träning. Är helt slut, nu ska jag se ett avsnitt av bigbrother sen ska jag fortsätta med pluggandet!

Lillasyster

Sitter och tjuvlyssnar lite på när min lillasyster och pappa pratar. Maja berättar att hon blev så chokad att hennes kille som alltid kallat sig krille heter kristoffer egetligen.. haha tycker det var rätt roligt att hon inte vet vad hennes egen pojkvän heter och dom har ändå varit tillsammans ett bra tag.
haha hon är för rolig min lillasyster♥

April

Har haft en toppen helg och nu sitter jag och väntar på att moa ska komma hit. Vi ska till johanna och prata om en sak som händer i maj. Berättar mer om det senare!