Shopping

Steg upp tidigt imorse för att följa mamma på stan. Köpte två par jeans ena paret är från gina tricot och andra från cubus. Köpte även en tröja från veromoda. Är nöjd över köpen och känns kul med nya jeans!
Dåliga bilder men kan försöka få några bättre senare för nu ska jag ut och ta vara på solen!

Instagram

e_nilssoon

Trästocks 2012

Gårkvällen började hos Frida där vi åt tacos och förfestade. For sedan till trästocks. Kul kväll som slutade bra för vissa men mindre bra för andra ;)

19 juli

Har främmande från stockholm hemma och dom stannar tills på söndag. Vi har varit i stugan hela dagen och när solen inte gömde sig bakom ett moln så var det faktiskt riktigt skönt att ligga på stranden.
Ikväll kommer min pojke hit!!♥

Somebody that I used to know

Hjälpt mamma baka både bullar och andra kakor. Måste ju vara bland de godaste som finns med nybakta bullar och ett glas kall mjölk till det! Har även hunnit med att hjälpa moffe att städa och gått en promenad med systern.
Bild från Grekland på mig och storasyster

Onsdag

Somnade inte förrän efter 2 igår, senare än vad jag tänkt men så brukar det alltid bli på sommaren. Blev väckt av mamma 11 imorse. Följde henne och handlade på solbacken och for sedan på graven. Nu ska jag äta min pasta alfredo som förövrigt är hur god som helst!
 

Tisdag

Väntar på att Moa och Johanna ska komma hit. Vet inte vad vi ska göra men blir kul att få träffa tjejerna!

17 juli

kom hem för någon timme sen. Har varit hos min pojke sen i lördags

14 juli

Var hos Hanna igår på kräftskiva. Hade jätte trevligt! Idag ska jag följa med samma brudar till Finland
Bild från igår som Hanna tagit http://fotografhannama.blogg.se/

Stockholm

Bilder från stockholm

Göteborg

Börjar att lägga in bilderna från Göteborg, Stockholms bilderna kommer i ett annat inlägg
 
 
 
 

Hemma

Tänkte bara skriva att jag lever och att vi kom hem igårkväll. Har haft det jätte bra både i göteborg och stockholm. Bilder kommer senare idag då jag laddat in det!
 

Hejdå för en vecka eller två

Det här kommer nog vara de sista inlägget på länge. Åker nämligen till Göteborg inatt och efter några dagar där så åker vi till Stockholm. Kameran åker med så bilder kommer senare på bloggen! Men ni får ha de så bra♥

Stadsfesten dag 2

Idag mår jag som jag förtjänar. Tror dock inte jag är ensam om det i lilla skellefteå ;) Gårkvällen blev verkligen lyckad och de tack vare alla bra människor jag träffade igår. Har nyss fått i mig något att äta och snart ska mamma skjutsa in mig till stan där jag ska möta johanna för en fika och även säga lite hejdå eftersom jag åker inatt. 
Bild från Turkiet