Du måste flytta på dej

Började inte skolan förrän kvart i 2 idag. Så jag hjäpte mamma att måla en byrå imorse. Åkte med jossan till skolan och hade betygssnack så gick väldigt fort och kändes inte alls värt. Men efter skolan mötte jag johanna och moa, vi gick till kitchen och fikade. Planerade resan och nu längtar vi mer än någonsin skönt att det bara är en vecka kvar!

30 maj

Skolan känns väldigt onödig just nu när vi knappt har några lektioner och ingenting kvar att göra. Men det känns bra att jag klarat 2an och jag tycker faktiskt att jag gjort det bra i år men det har gått väldigt fort. Har inte hänt så mycket idag egentligen förutom att treorna på skolan är galna och man blir avis när man tänker på att vi har ett år kvar. Just nu väntar jag på att linnea ska bli klar sen ska vi fara och handla

29 maj

Shoppade lite nödvändiga saker när vi hade långrast idag.
bikini trosor
En tunika som jag kommer använda som strandklänning, kommer bli perfekt till Turkiet
Dåliga bilder men så ser det ut iallafall. Nu har jag tänkt ta en dusch sen se tv med maja resten av kvällen

28 maj

Johanna har varit här ikväll, himla kul och alldeles för längesedan! vi gick en promenad och linnea följde även me
Efter promenaden tog vi bilen till konsum köpte kladdkaka och grädda. Åt det tillsammans med hallon och såg bröderna karlsson. Hon for för en liten stund sedan, nu väntar jag på att big brother ska börja.
Bildbrist, en bild från rebeckas blogg http://rwallgren.blogg.se/ tagen för någon helg sedan

Ai Se Eu Te Pego

alla har ju hört orginalet på den här låten!
här är översättningen, haha

Morsdag

Skyller på det fina vädret att bloggen legat åt sidan i helgen. Har iallafall hunnit med att paddla kanot, myst, solat, cyklat till fotbollsmatch, dött av värme, brännt mig(ser ut som en tomat i ansiktet), sett loreen vinna, sett filmer, tagit första doppet, ätit go fika till frukost, sovit 12 timmar i sträck, träffat en 5 dagars bebis som förövrigt  var hur gullig som helst. De är lite av vad vi hunnit med i helgen. Har haft det jätte bra och saknar redan min pojke. Ska snart fika med familjen eftersom det är mors dag, glöm inte borta att gratta era mammor!
en bild på syster och världens bästa mamma♥

Young wild and free

Gick till bergsbykiosken och mötte johanna. Köpte glass sen for vi till frida i stan. Kom lite mer folk och hade de trevligt, kom hem för en liten stund sedan. Nu har jag tänkt packa eftersom jag far till piteå imorgon direkt efter skolan och sen se big brother

Resten av ditt liv

Underbart väder ute, sommaren har verkligen kommit! Hade sovmorgon imorse och passade på att sola och bara på en kvart hade jag fått färg. Har försökt att vara ute så mycket som möjligt hela skoldagen,måste ju ta vara på värmen man vet aldrig hur länge de fortsätter så.Jag och jossan gick och köpte glass på lunchen. Efter skolan har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov sen har jag solat här hemma.

what makes you beautiful

Började dagen med orientering, är verkligen värdelös på det och tar alltid max en kontroll. Men idag gick det faktiskt bra! kan bero på att vi vara 4 stycken men tog alla kontroller utom en så det går åt rätt håll iallafall. Fick sluta en timme tidigare än vanligt eftersom jag gjort klart allt. Nu har jag nyss varit ute och pratat med mamma som målar.

22 maj

Lång skoldag med glass på r-tiden. Skönt att vädret fortsätter vara bra och enligt yr.no ska de vara så hela veckan. Nu fattas bara lite färg på kroppen så jag ser ut som en människa igen, förhoppningsvis ska jag få tid till att sola i veckan också. Fixade mitt pass efter skolan. Borde ha gjort de förlängesedan men jag hinner få det innan resan så de är huvudsaken.
Och nu till en annan sak
Ett stort grattis till bästa maria som fyller 18 idag hoppas du får en toppen dag!!

21 maj

Sommarvärmen gör en verkligen på bra humör! Efter middagen tog jag moa och pudeln en låång promenad, riktigt duktiga var vi. Även härligt att få prata av sig lite. När jag kom hem var min faster och hennes man här och hälsade på. Har nyss duschat och nu ska jag hjälpa lillasyster med läxan
bild från förra sommaren

Bästa pappa

Grattis!!!


Fredagen

kung gårkväll, men förväntar mig inget annat när jag får vara med mina bästa!

18 maj

Har nyss kommit hem från att ha varit hos elias sen i onsdags. Ikväll ska jag och några till vara hos moa och grilla sen blir det troligtvis fest, kommer nog bli kung!

Ledig

En skoldag på hela veckan, känns hur bra som helst. Nu blir det lite längre helg och det behövs verkligen. Men ska inte klaga när det är endast 3 veckor kvar till sommarlov!
Just nu sitter jag och maja här med ansiktmask och lyssnar på musik

8 juni!

Nu är resan betald den 8 juni åker jag och brudarna till Turkiet!
LÄNGTAAAAR
Bilden är från sist jag var i turkiet

14 maj

Vaknade med feber imorse.. orkar inte! har verkligen inte tid att vara sjukt nu. Fast det har man väl egentligen aldrig, men just nu kändes det extra jobbigt. Aja det var inte helt oväntat att jag skulle få feber men känns ändå surt. Får ta det lugnt idag och försöka att plugga till provet som är imorgon.

LK

Hittade bilder på en blogg från i somras som jag inte visste existerade från lulekalaset, bilderna väcker så himla mycket minnen! det var verkligen en kanon helg, en av dom bästa i sommras.
Längtar och hoppas att Lulekalaset 2012 blir lika bra!

jag saknar dig

Utgång på mollys/allstar i fredags med jossan, elin, julia och rebecka! blev en jätte bra kväll. Var sådär lagom pigg på lördag när vi jobbade på vårmässan från 12 till 12. Idag har vi jobbat 12-3. Ikväll blir en chillar kväll skulle jag tro

Let's do it again

kvällens outfit

Shopping

Lindex
Make up store
H&M

Glass

Följde med mamma och linnea efter skolan och köpte bergsbyglass. Första glassen för i år och första glassen med dom nya ägarna! Tycker faktiskt att glassarna är ännu större nu vilket såklart är ett + och lika gott som vanligt var det! Så om ni inte vill gå miste om något far förbi bergsbykiosken och köp en mjukglass

utan dina andetag

Fint väder ute idag med, Jag och jossan köpte en ica sallad och satte oss ute på lunchen. Hade matte som kändes onödig och har pratat med den bästa i telefon. Snart ska jag fara till johanna
I brist på bilder

8 maj

börjar inte förrän 10 över 11. I vanliga fall hinner jag aldrig sitta vid datorn på morgonen men nu har jag god tid på mig eftersom jag ska få skjuts. Dagens:

mums

Hur lätt är det att försöka vara nyttig när lillasyster kommer hem med en låda full med färska nappar?!

Mars och vinterjacka, dåligt val

Har krig mot jag vet inte vem om spotify, den andra verkar inte vilja ge upp och låta mig lyssna och jag tänker inte ge mig! Annars så har jag varit sjukligt trött idag. Var tvugen att stiga upp klockan 6 eftersom jag sov i piteå men det var det värt. Tog en promenad på idrotten och fick sluta tidigare. For på stan efter vi slutat och hittade massor med fina kläder, måste verkligen shoppa i veckan!

5 maj och det snöar ute..

Hade en riktigt bra kväll igår! började med att jag och maria satt och pratade om allt möjligt. Senare på kvällen åkte vi bil med fredde och sara. Blev senare än vad jag tänkt men hade de trevligt så de var de värt! Somnade inte förrän efter 1 och steg upp halv 8 imorse. Nu väntar jag på att moa ska komma hit sen ska vi fara och leka
snyggt!

Lekdag

Har varit ledig från skolan idag. Istället för skola har jag varit lekledare för hörselskadade barn. Vi ska dit imorgon också från 9 till halv 3. Vi hade en super kul dag så hoppas och tror det kommer bli lika bra imorgon! Kvällens planer är att vara med Sara och Maria

3 maj

Sovmorgon till halv 11 imorse. Hade tre lektioner och fick sluta nästan en timme tidigare. Har varit jätte bra väder idag och efter middagen for jag och tränade med sanna. Har nyss duschat och nu sitter jag och lyssnar på musik. Försökte att ta en outfit bild imorse men gick sådär.. haha de är verkligen inte lätt om man inte hittar ett bra ställe att ställa kameran på

Ansiktsmask med maja


Allting kommer bli bra

Har varit duktig. Började med att städa garderoben där jag borde städat för länge sen men inte haft tid. Rensade ut lite gamla kläder också. Städade sedan hela rummet och även några lådor. Måste vara bland det bästa att hitta saker som man letat efter länge!
Lyckades även få ett skärsår på fingret då jag städade garderoben fråga mig inte hur jag lyckas men snyggt plåster har jag iallafall!

2a maj

Känns verkligen inte som onsdag idag, mer som måndag. Dagen har varit bra! skolan gick bra och det är fint väder ute. Har sök som personlig assistent och hoppas nu på att få det som sommarjobb. Annars så tänkte jag visa bilder på lite shopping från förra torsdagen
Tycker personligen att bikini är jätte svårt att hitta. Den på bilden är från twilfit

Maj

Hade en trevlig valborgs i piteå igår. Kul att träffa nytt folk! Idag har varit en bakis dag, alltså bara tagit det lugnt framför OC. For hem från piteå vid 4 och efter det har vi varit några tjejer hos johanna och planerat inför helgen.