10 månader med världens bästa♥

Distance means so little when someone means so much ♥
älskar dig

Helgen

Helgen har varit super bra! I Fredags var jag på Allstar med Elin och Jossan vilket var super kul. Igår hade vi främmande bland annat Sara och Maria. Så jag var med dom hela går kvällen. Vi åt kräftor, såg tv och körde bil. Idag har jag sovit i stort sätt hela dagen och ikväll ska jag vara med mina tjejer!

Finn ett fel på bilden..

haha dör lite.. 

Fredag

Skolan idag gick fort hade prov om judendomen direkt på morgonen, kändes som det gick helt okej faktiskt. Sen hade vi omvårdnads där vi pluggade till ett prov som vi har på måndag. Annars så glömde våran lärare bort att vi hade lektion och den andra lektionen blev inställd. Så jag tog bussen hem redan 20 i 1, skönt! Ikväll blir det middag och party med Elin och Jossan!
Bild från skolan

5 september

Tränade med Moa igår! vi körde indoor walking på 360. Det var riktigt kul och riktigt jobbigt! Efter det körde vi lite arm och mag träning. Vi for sedan hem till mig. Såg ung och bortskämd och sedan hollywoodfruar. Idag har skolan gått väldigt långsamt. kvart över 4 for jag på teori lektion och kom inte hem förrän vid halv 7. Nu ska jag plugga till ett prov som vi har på fredag om judendomen
Saknar dig♥

3 augusti

Ibland har man sånna dagar man borde hoppa över. Idag är det en sån dag.. Började med att jag sov längre än jag borde och var tvugen att stressa hela morgonen.. vilket sedan visade sig vara helt i onödan för när jag kom till skolan halv 9 visade de sig att vi inte började förrän 10 i 12.. sen hade jag redovisning idag där jag kunde knappt något.. och sen glömde jag nyckeln till skåpet så var tvugen att knipsa låset. Inte riktigt min dag idag. Nu sitter jag iallafall fortfarande på skolan trots att jag slutade 10 i 3. Jag väntar på att min teori lektion ska börja så då är det lika bra att fördriva tiden på en dator.