Stadsfesten dag 1

Första dagen på stadsfesten blev jätte bra enligt mig! Bra förfest med fina människor, bra musik, träffa massa bra folk, god mat och glada miner. Är alltid så bra stämning när de är stadsfest i staden. Idag är inte vädret perfekt men de hindrar oss inte för att köra en repris på gårdagen! Kommer bli kung de är jag helt säker på. Nu ska jag mysa ner mig framför en film och sen tagga igång för kvällen
Bild från turkiet

Stadsfesten nästa!


Stugan


Stads

Har varit på stadsfesten hela dagen. Ätit oxfilerulle, köpt ett linne, köpt remmar och kollat runt på området. Ska dit ikväll me några brudar. Kommer bli toppen!
Bild från förra året
 

Så länge de varar

Idag ser det faktiskt ut att vara rätt bra väder ute. Så då är det klart att man måste ta vara på det! ska försöka väcka min lillasyster ännu en gång och ta med hon och hunden ut
lättare sagt en gjort..

Besök

Vi var som jag skrivit på bloggen tidigare i Grekland förra året. Där lärde vi känna Anneli och Anders från Skåne som nu är här och hälsar på. Mycket trevligt! Dom ska stanna i en vecka så kommer nog hinna med många roliga saker 
 

25 juni

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, men blev bra ändå! Började med att jag moa,elias och alle skulle till byske och spela minigolf men då gick bilen sönder någonstans vid kåge. Haha. Så vi vart hämtade och skjutsade till moa där vi åt vattenmelon och såg världens gulligaste kaninungar. For sedan till mig och spelade crocket (kom sist..igen) men eftersom de var så myggigt skyndade vi oss in och såg american pie reunion.

Gårdagen

Efter vi varit i stackrönnan for vi till graven för att lämna några fina stenar på farmors och mormors grav.Spelade sedan spel och såg fotboll. Bad mamma väcka mig 10 imorse och när hon gjorde de var jag så trött att jag knappt kunde prata trots att jag sovit 10 timmar så vaknade nyss istället. Vädret ser ju hyfsat ut, har inte varit ut än men ska försöka väcka elias och be han följa ut. 

England-Italien

Ser fotboll med den bästa

24 juni

For till vitbergsbadet imorse med Moa och Alle. Varmt var det verkligen inte men kul att träffa dom. Nu ska vi snart fara och köpa räkmacka på båtmuseet med Gabbe och Linnea

Pluttis

Midsommarafton vart lykad! Vi åt grillat, jordgubbar osv, spelade olika spel, bastade, badade och hade de bara bra. Städade när vi vaknade imorse och tog sedan bussen till Skellefteå. Jag och Elias har knappt gjort något idag men det har varit bra ändå, nu ska vi gå ner och se film med mamma. 
Tack johanna och ni andra för kvällen!

Midsommar

Tycker om midsommar! det är en glad dag med glada och sommriga människor. Har alltid firat midsommar med familjen men i år blir det ändring på det. Ska till piteå med johanna och umgås med elias och hans kompis. Blir nog toppen! Hoppas ni får en bra midsommar för det ska iallafall jag ha
Bilder på min och linneas lunch

Where have you been

Struntade i städningen och gjorde rabarberpaj istället, klokt val!

20 juni

Lyssnar på musik och umgås med min syster vi har just sett klart red ridning hood. For på stan tidigt imorse och gjorde lite ärenden och efter de handlade jag med mamma. Har inga planer för kvällen men borde verkligen städa mitt rum eftersom de är katastrof.
Kommer nog bli en hel del bilder från Turkiet, Hoppas ni gillar det!

Turkiet 2012

Här kommer bilderna från Turkiet
Falmark,taggade inför resan
Hotellrummet
Såhär spenderades alla dagar.. vid poolen!
På kvällarna såg de mer ut såhär
Här var lite av alla bilder
mer kommer ni få se i lite olika inlägg
Resan var verkligen super!
Lätt en av de bästa veckorna i mitt liv och jag kommer att fara tillbaka de är jag helt säker på

19 juni

Hade egentligen tänkt pryda detta inlägg med bilder från Turkiet. Men datorn (eller kameran?) vill inte samarbeta med mig och jag vet inte vad som är fel. Därför väntar jag till pappa kommer hem så bilderna kommer nog ikväll istället. Idag har jag hjälpt mamma här hemma med allt möjligt och även varit och handlat blommor.

Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego

Kom hem från Turkiet i fredags med blandade känslor, skönt att komma hem och få träffa alla igen men samtidigt så himla tråkigt eftersom vi haft det hur bra som helst. Har verkligen varit en resa att komma ihåg! Skulle göra allt för att få uppleva de igen, tack tjejer och alla ni andra fina för en fantastisk resa♥

Hejdå

Väskan är packad och nu är det bara några timmar kvar innan vi åker. Kan fortfarande inte förstå att de är idag vi åker, har alltid varit så länge kvar men nu är dagen här. Eftersom vi bara ska vara borta en vecka kommer jag nog inte ägna så mycket tid till datorn. Så ni får ha det så bra så ses vi på en vecka!

8 juni

Har sett framemot den här dagen alldeles för länge och äntligen är den här. Har mycket kul att se framemot idag både skolavslutning och turkiet.
bilderna är tagna för ganska precis ett år sedan

7 Juni

väntar på att elias ska lägga klart golvet sen ska vi cykla till kiosken och möta rebecka

Regn..Regn..Regn

Det var bal igår så självklart var vi där och tittade på de fina klänningarna,håren och bilarna i några timmar. Synd bara att det regnade men alla var så fina ändå. Längtar som bara den till jag själv får gå. På kvällen var vi hos alle med han och moa. Vi for förbi maxi och köpte godis sen såg vi film, mys. Har nyss vaknat och tänker nu gå ner och äta frulle!
En bild från förra året då jag och rebecka såg balen

5 juni

Vaknade för en liten stund sedan, snart ska vi hämta elias på busstationen och han stannar här till antingen torsdag eller fredag!

jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Trevlig kväll med fina vänner! Är på mycket bättre humör nu. Känner mig dock vääldigt trött trots att jag sovit mer än vanligt så för mig blir det sängen nu! Godnatt

4 juni

Känner mig allmänt slut idag men samtidigt känns allt så himla bra, skolan är över jag har bara avslutningen på fredag resten av veckan är vi lediga. Har alltså gått ut 2an och faktiskt med hyfsade betyg. Ikväll ska jag ta bussen till hamn och vara med sanna och johanna, kuligt!
haha tuffa..♥

b&j & bigbrother final


Juni

Slingade håret igår efter skolan och nöjd över resultatet är jag! Elias följde med hem efter det och på kvällen var vi hos maria med henne, anton och sofia. Trevligt var det, vi spelade lite spel och pratade. Idag har elias hjälpt pappa att lägga golv hela dagen så jag passade på att följa mamma till stan och göra ärenden. Har nu allt till resan och en ny säng!
längtar att få provsova den nya sängen!